Make your own free website on Tripod.com
Onani

Beberapa Soalan Tentang Alam Berumah Tangga

Home
Masalah Remaja
Beberapa Soalan Tentang Alam Berumah Tangga
Berikut adalah sedikit maklumat yang patutu anda ketahi sebelum berumah tangga
 
Adat Resam seks Mengikut Hukum Islam

Berapa Perkara Yang Di Takuti Lelaki
 
  1. Ukuran Zakar yang pendek, kecil memberi kesan saikologi kepada setiap lelaki, apa lagi bile ingin berumah tangga, secara tidak langsung, si suami tidak membernarkan si isteri melihat zakarnya yang pendik dan kecil.
  •           Jawapan doktor: Ukuran tidak menjadi masalah, yang penting tunjukkan kehabatan dan kejantanan seorang lekai perkasa. Biar kecil asalkan anda dapat melayari bahtera dengan baik dan memuaskan isteri anda.

      2.  Zakar Harus Tegang / Strong Erection

           Sebahagian anak muda yang belum akhwin datang menemui saya dengan masalah kekecewaan ' takut zakar tidak tegang' sewaktu ingin melayari bahtera bersama isteri. Anak muda begini selalunya takut 'sebelum berperang' kerana rasa bersalah melakukan onani dizam remaja, takut kalau-kalau zakar tidak boleh tegang. Percayalah bahawa homeopati mempunyai ubat yang baik untuk membaik-puleh zakar yang kurang tegang- InsyaAllah.

      3.  Matai Pucuk atau Impoten

          Hampir 80 % pesakit yang beranggapan bahawa mereka sedang menghadapi mati pucuk atau impoten sebenarnya bukanlah mati pucuk. Mereka hanya mempunyai masalah pada diri sendiri seperti memakan ubat kencing manis, darah tinggi atau ubat jantung terlampau lama, sekali gus menyebabkan zakar kurang menegang. Ini bukan erti mati pucuk. Hal ini boleh diperbetulkan. Boleh diubati.

  • Ingat orang lelaki semakin tua semakin  kuat nafsunya - fitrah alam.

          4.  Masalah Prematur Ejekulasi / Pancutan Pra Masa

         Inin mungkin menjadi masalah besar pada setiap lelaki. Hanya segelintir lelaki perkasa yang dapat memuaskan nafsu seks isterinya sehingga tamat. Dalam erti kata sebenarnya, persetubohan boleh dilakukan sehingga paling tidak setengah jam aatu lebih. Beruntung seorang isteri yang mempunyai suami begini. Alangkah malangnya bagi seorang isteri yang mempunyai suami yang premature ejeculasi atau pancutan pra masa. Isteri baru membuka tirai, si suami sudah pancut. Wah duh ! Malang sekali.

  • Datanglah jumpa saya sewaktu-waktu lapang, saya pasti akan memberi ubat-ubat homeopati yang terbaik untuk anda. Jika ada rezeki InsyaAllah boleh diatasinya nanti.

           5.  Cepat Lembek

             Ini juga satu masalah lagi, zakar boleh tegang dan dapat memasuki faraj dengan sempurna, tetapi malang disaat sedang melayari bahtera, zakar mula lembek. Ini satu penyakit yang serius yang harus dirawat segera sebelum terlambat.

gasing.jpg
Masalah Aminah
Dingin Seks: Oleh kerana banyak kerja dirumah, penat kerja di pejabat, stress dan tension. Nafsu seks mulai menurun. Perasaan seks dingin, suami setiap malam menunggu reaksi positif dari isteri.
Namun isteri buat 'dek' aja. Malah isteri sibuk dengan anak-anak. Awas kak, suami suatu hari pasti bosan dan akan mencari seorang wanita penganti diri kak, kerana kak tidak berupaya lagi melayani sumai kak dengan baik.
Maaf kak, suami secara diam-diam memasang satu lagi, bila dirumah suami kak kelihatan amat baik dan bertimbang rasa.
Jangan iarkan diri kak menjadi dingin !
Biarlah alam seks rumah tangga diibaratkan 'penuh dengan cinta kasih sayang, belai-membelai, timbangrasa, hubungan batin yang berulankali ( kerap) kali dan saling ingin meningini, saling memberi dan menerima, saling mengoda antara satu sama lain.
 
Kedinginan menghampiri kehancuran ! Awas kak.
Awas kak, lelaki atau suami akak baik. Dalam baik-baik itu ada perangkap.
 
Baiki diri akak dahulu, cari penawarnya. Jangan sampai jampi menjampi - dosa kak !!

Si Laila Majnum

 Isteri aku sibuk dengan anak-anak, tidur bersama anak-anak, cuci pakaian anak, beri makan anak-anak, jaga anak-anak tepai malangnya suami ditinggalkan sepi sunyi dan sendirian.
Bila ditegus, isteri marah-marah, katanya, kan ini anak-anak kamu, kamu yang membuatnya setiap tahun aku terpaksa layan anak-anak dulu.
 
Kembali kekamar suami sudah tidur, begitu urusanya setiap hari, suami bosan akhirnya bercerai.
Wah duh malangnya rumah tangga yang dibina atas rasa cinta itu akhirnya musnah, gara-gara suami tiadk mencapai kehendaknya, isteri membawa egoisnya yang tebal.
 
softtail.jpg

fatboyanne.jpg
Mrs Mangretta
Lepasa bersalin suami selalu mengadu masalah faraj selalu berair, longgar dan seolah berang dalam lumpur.
jangan samapi begitu menjaga 'Mahkota Diri' jagalah dengan baik, selalu merawatnya dengan baik, berilah sedikit waktu menjaga dan merawatnya sebaik mungkin.
Carilah ubat-ubat homeopati yang sesuai
 
 

Unit Pendidikan Kesihatan: Homeopathic Library
Fakulti Perubatan Homeopathy Malaysia
Gelang Mas, Pasir Mas, Kelantan
Kg Baru, Kuala Lumpur Tel 03-26926549 atau 019-9401915